Kaymakam Oktay Erdoğan Köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam Oktay Erdoğan Köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor:BEYPAZARI (BHA)-Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan,köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Çantırlı mahallesine ziyarette bulundu.
Mahallede mahalle muhtarı Fikret Yılmaz ve azaları tarafından karşılanan kaymakama, belediye başkan yardımcısı Osman Karadede, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz ve şube müdürleri eşlik etti.
Köy Konağında Muhtar azalar ve mahalle sakini kadınlarla bir araya gelen kaymakam Oktay Erdoğan; belediye başkan yardımcısı Osman Karadede, mahalle muhtarı Fikret Yılmaz’dan mahalleleri ile ilgili bilgi alırken, kadınlara da bir istekleri olup olmadığını surdu.
Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eski ilkokulu “Köy Yaşam merkezi” haline getirdiklerini ve dün’de bu konuyla alakalı olarak Cumhurbaşkanlığında toplantıya katıldığı konuları üzerine kaymakamı bilgilendirdi.
Mahalle Muhtarı Fikret Yıldız, Çantırlı köyü Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mimar Uslu, mahallelerinin sorunlarını Kaymakama ve Belediye başkan yardımcısına aktardılar.
Muhtar Yılmaz, Beypazarı İlçesinde geçmiş yıllarda Toplulaştırma başlatıldığını buna bazı köylerin itiraz etmesi üzerine bu durumdan vazgeçildiğini, ancak kendilerinin Toplulaştırmaya karşı olmadıklarını aktardı.
Orman Köylüsü Olmak istiyoruz:
Mahalle muhtarı Yılmaz, köylerinin Orman Köyü kapsamına alınması yönünde çalışmaların başlatıldığını ve bu konu ile ilgili dönemin Tarım ve Orman bakanı Pakdemirli ile görüşmeler sağladığını ve bakanın mahallelerinin orman köyü kapsamına alınması yönünde talimatları olmasına rağmen bir yol kat edemedikleri bilgilerini de aktardı.
Kaymakam Oktay Erdoğan, mahallenin sorunlarını aldığını ve gereken çalışmaları başlatarak, ellerinden gelen çabayı sürdüreceklerini söyledi.
Kaymakam ve beraberindekiler “Köy Yaşam merkezini” yerinde gördü:
“Köy Yaşam Merkezi” haline dönüştürülen ilkokulu ziyaret eden kaymakam Oktay Erdoğan ve Belediye başkan yardımcısı Osman Karadede’ye burada İlçe Milli Eğim müdürü Cengiz Yılmaz, tarafından yaşa merkezi hakkında bilgiler verirken, yaşam merkezinde mahalle halkının yaralanacağı, H.E.M işbirliği ile kurslar açacaklarını aktardı.
Köylü kadınlar, köy yaşam merkezi açılması dolayısıyla, Kaymakama , belediye başkan yardımcısı ve İlçe Milli Eğitim müdürüne teşekkür ettiler. (Yaşar Tonbak)

Kaymakam Oktay Erdoğan Köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor: