Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret EttiTarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Bakan Kirişçi Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.
Bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Elazığ’da temaslarını sürdürdü
Bakan Vahit Kirişçi ilk olarak Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi Kapanış Programına katılıp ardından Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.
Daha sonra Bakan Kirişçi, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.
Bakan Kirişci’ye Belediye ziyaretinde MKYK Üyesi AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile sohbet ederek, Elazığ’da yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler alan Bakan Kirişci daha sonra Elazığ Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.
Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Tarım Ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye hediye takdiminde bulunuldu. (Sıtkı Taşel)

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti