1974 Kıbrıs Barış hareketi Gazilerini belediye başkanı Tuncer Kaplan, makamımda kabul etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1974 Kıbrıs Barış hareketi Gazilerini belediye başkanı Tuncer Kaplan, makamımda kabul etti.BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı Muharip Gaziler Derneği başkanlığı, belediye başkanına Plaket verdi.
Beypazarı Muharip gaziler Derneği başkanı Ali Yalçınkaya, kendilerini Kıbrıs’ın kuruluşunun 39. Yılı kutlamalarına gönderen belediye başkanı Tuncer Kaplan’a Kıbrıs dönüşünde makamında plaket verdi.
Yalçınkaya: “Belediye başkanımıza sonsuz teşekkürler”:
Beypazarı Muharip Gaziler Derneği başkanı Ali Yalçınkaya, Yönetim kurulu üyelerinden bazı gaziler ile birlikte Belediye başkanı Tuncer Kaplan’ı teşekkür amaçlı ziyaretinde bulunduğu sırada, kendilerini 19 gazi arkadaşıyla birlikte Kıbrıs’ın kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere gönderen, Kaplan’a tüm gaziler adına teşekkürlerini sundu.
Beypazarı Muharip Gaziler Derneği başkanı Ali Yalçınkaya Kıbrıs ziyaretinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, tarafından Cumhurbaşkanlığı konutunda kabul edildiklerini ve Beypazarı Belediye başkanı sizlerin ve Beypazarı halkının selamlarını ilettiklerini aktardı.
Sayın Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Gaziler olarak Kıbrıs ve Kendilerine yaptığımız ziyaretten oldukça memnun kaldıklarına değinen Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya, şunları kaydetti:
“Sayın Cumhurbaşkanı, nasip olur ise, tekrardan Beypazarı’nı ziyaret edebileceklerini kaydetti. Bizlere çok zaman ayırdı. Sohbet etti ve Kıbrıs’tan Beypazarı halkına kucak dolusu selamlarını gönderdi. Kıbrıs ziyaretimiz ve akabinde Kıbrıs’ın 39. Kuruluş yıldönümü kutlamaların katıldık. Sayın Cumhurbaşkanı, burada da bizlere özel teşekkür etti. Sayın başkanım, uzun süredir planladığımız Kıbrıs Ziyaretimiz sizlerin girişimleriyle gerçekleşti. Gazilerimiz adına, Derneğimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin anısına sizlere bir plaket sunmak istiyoruz. Teşekkürler.”
Gazileri 48 yıl sonra, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kuruluşunun 39. Yılı kutlamalarına katılmak üzere göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Belediye başkanı Tuncer Kaplan, “tekrardan gazilerin, oraları görmelerine, şehitlikleri gezmelerine, şehitlerimize dua etmelerine vesile olduysak ne mutlu bize” ifadesinde bulundu. (Yaşar Tonbak)

1974 Kıbrıs Barış hareketi Gazilerini belediye başkanı Tuncer Kaplan, makamımda kabul etti.