29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yılı Kutlamaları Beypazarı İlçesinde çeşitli etkinliklerle başladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yılı Kutlamaları Beypazarı İlçesinde çeşitli etkinliklerle başladı.BEYPAZARI (BHA)- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarının 99. Yılı etkinlikleri Beypazarı İlçesinde çeşitli etkinliklerle başladı.
Beypazarı İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve organize edilen kutlamalar çerçevesinde, bu gün ilk olarak Bisiklet sürüşüyle başladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz’ın startını verdiği bisikletçiler, Ilıman mevkiinden başladıkları bisiklet sürüşüne, Milli Egemenlik caddesi, Bankalar caddesi ve Alparslan Türkeş bulvarı geçilerek geldikleri Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Emniyet Müdürü Metin Demirci, bisikletçileri karşılarken, burada bisikletçilerin taşıdığı Türk bayrağını Kaymakam Oktay Erdoğan’a sundular.
Kaymakam Oktay Erdoğan burada gençlere, Bisikletçilerden bayrağı alıp, öpmesinin akabinde, bisikletçilere yönelik yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:
“ Cumhuriyetimizin 99. Yılında, yani 100. yılına gireceğimiz bu son günlerde, daha nice 100 yıllar görmenizi Allah’tan temenni ediyorum. Hepinize bu güzel etkinliği katılmanız dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kazasız belasız inşallah bu sporu da bu şekilde devam ettiririz.”
Kaymakam Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları dolayısıyla Bisikletli gençlere teşekkür ederek, Cumhuriyet bayramlarını kutladı.
Anıta Çelenkler sunuldu:
Cumhuriyet Bayramının 99. Yılı kutlamaları Beypazarı İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi meydanında bulunan Anıta çelenklerin sunulması ve saygı duruşuyla başladı:
Burada Kaymakam ve belediye başkanı anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu ve alanda da, tebrikleri kabul etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yılı dolaysıyla şehir ve bankalar caddesi ile resmi binalar bayraklarla donatıldı.
Kutlamalar, 29 Ekim Cumhuriyet bayramına kadar süreceği belirtilirken, yapılan etkinliklerde dereceye giren öğrencilere hediyeleri de Bayram günü takdim edilecek.
29 Ekim Cumhuriyet bayramının 99. Yılı Kutlamaları, için yarım ilçe merkezi bankalar caddesi üzerinde yapılması planlanırken, alana Platform kuruldu ve alan bayraklarla donatıldı.
Öte yandan Beypazarı Gazipaşa İlkokulu bahçesinde, Şehit Onur Yamam İlkokulu öğrencileri, ferdi olarak okulların bahçelerinde 29 Ekim cumhuriyet bayramının 99. Yılını çeşitli etkinlik ve gösterilerle kutladı: (Yaşar Tonbak)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yılı Kutlamaları Beypazarı İlçesinde çeşitli etkinliklerle başladı.