Kent Konseyi Engelliler ve kadın hakları Komisyonu başkanı, Engellilerle bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kent Konseyi Engelliler ve kadın hakları Komisyonu başkanı, Engellilerle bir araya geldi.BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı Kent Konseyi Engelliler ve Kadın hakları Komisyonu başkanlığından engellilere yemek.
Beypazarı kent Konseyi Engelliler ve Kadın hakları Komisyonu başkanı Hamide Özalp, engellilere verdiği yemekte onlarla bir araya geldi.
Kent Konseyi Engelliler ev Kadın hakları komisyonu olarak, engelliler ve kadın hakları konusunda titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Engellilerle bu gün yemekte bir araya geldiklerine değinen Kent Konseyi Engelliler ve kadın hakları Komisyonu başkanı Hamide Özalp, “ bu gün engellilerimizle bir araya geldik. Pandemi döneminde onları biraz ihmal ettiğimizi düşünüyorum. Bu gün beraber olduğumuz yemekli toplantımızda, onlarla hasbıhal ettik. Onları sorunlarını dinledik. Elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.
Kent Konseyi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu olarak, yaptıklarını anlatmaya gerek olmadığına değinen Özalp, şunları kaydetti.
“ Komisyon olarak, komisyon üyelerimizle uyun içindeyiz. Çalışmalarımızdan taviz vermeden sürdürüyoruz. İlçenin en ücra köşesinde bulunan, yaşayan engelli bireyimize, kardeşimize ulaşıyoruz. Ziyaret ettiğimiz yerde engellilerin durumunu öğreniyoruz. Yapabileceklerimizi yapamaya çalışıyoruz. Engelliler, de bizlerin birer evladı, kardeşimiz. Onlara sahip çıkmaya devam ediyoruz.”
Engelliler, kent Konseyi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu başkanı hamide Özalp’ın kendilerine yemek vermelerinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirtirlerken, yakinen kendileriyle de ilgilenmeleri dolayısıyla da oldukça mutlu olduklarını ifade etti. (Yaşar Tonbak)

Kent Konseyi Engelliler ve kadın hakları Komisyonu başkanı, Engellilerle bir araya geldi.