-Beypazarı ilçesinde Koreli ve yerli turist yoğunluğu yaşanıyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

-Beypazarı ilçesinde Koreli ve yerli turist yoğunluğu yaşanıyor.BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı ilçesinde Koreli ve yerli turist yoğunluğu yaşanıyor.
Kore’li turistler Beypazarı ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını ve Beypazarı’na rahat ulaşım sağlayarak, tarihi mekânları gezme fırsatı bulduklarını söyledi.
Havuç suyu içiyoruz:
Beypazarı’nı ziyaret eden Koreli turistler, rehber eşliğinde bazı alanlara ziyaretler gerçekleştirirken, serbest dolaşımda çarşının her noktasını gezerek görme fırsatı bulurken, gazi anların da Fotoğraf karelerine yansıtıyorlar.
Beypazarı, hafta sonları oldukça ziyaretçi alırken, turistler havaların soğumaya başladığı bu günlerde sıcak ortam arayarak, yemeklerini yemeye çalışıyorlar.
İbrahim Ayaz, adlı vatandaş eşi ve çocuklarıyla birlikte gezi için Beypazarı’na geldiklerini, bazı müzeler ile Sultan Alaeddin Cami’yi(1221-1225),İncili Camiyi gezip gördüklerini söylerken, Beypazarı gazisinden ziyadesiyle memnun kaldıklarını kaydetti.
Belediye Kültür Müdürü Zafer Poyraz, Belediyeden rehberlik hizmeti almak isteyen yerli ve yabancı turistlere rehberlik hizmeti vererek, ilçenin görülmesi gereken alanlara ziyaret yaptırdıklarını ve o mekanların da tanıtımında bulunduklarını kaydetti. (Yaşar Tonbak)

-Beypazarı ilçesinde Koreli ve yerli turist yoğunluğu yaşanıyor.