İtalyan vatandaşı yaya olarak Kudüs’e gidiyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalyan vatandaşı yaya olarak Kudüs’e gidiyor.BEYPAZARI (BHA)- İtalyan vatandaşı Rama’dan çıktığı Küdüs yolculuğunda yürüyüşünün 85. Gününde Beypazarı’na ulaştı.
Beypazarı Belediye Kültür müdürlüğü tarafından Turizm ofisinde misafir edilen İtalyan Renato Romano, 29 yaşında olduğunu ve bu gün yolculuğunun 85. Gününde Beypazarı’na ulaştığını söyledi.
Beypazarı’na ulaşmasının akabinde Belediye Kültür müdürü Zafer Poyraz ve Turist rehberi Bülent Erdemli tarafından Turizm ofisinde ağırlanan Romano, Beypazarı ziyaretinden oldukça memnun kaldığını ve Beypazarı’ndaki ilgi ve alakayı her yerde anlatacağını dile getirdi.
Kudus’e gitmek üzere yaya olarak yola çıktığını belirten Renato Romano, “şimdiye kadar geçen süredeki yolculuğum iyi geçti. Bazı bölgelerde konaklamada bulunuyorum. Yani dinleniyorum ve sabahın erken saatlerinde dinç olarak yola çıkıyorum. Beypazarı’nın simini daha öncesi duymuştum ve tarihi ipek yolu üzerinde olduğunu öğrenmiştim. Bu gün de yolum bu güzel şehre düştü. Beypazarı’nı da böylece gezi görme fırsatım oldu” dedi.
Buradan Ankara’ya doğru yola çıkan Romano, Kudus’e kadar yolculuğum ne kadar sürer bilemiyorum, ama Kudüs”e varacağım, hedefim Kusus. Türkiye içinde yolculuğum gayet güzel geçiyor. Sürücüler, yolda yanımdan geçerken Klakson çalarak selamlayarak geçiyorlar. Bu anlamda, Beypazarı belediyesi Kültür müdürü Zafer Poyraz ile Rehber Bülent Erdemli beye çok teşekkürler.” (Yaşar Tonbak)

İtalyan vatandaşı yaya olarak Kudüs’e gidiyor.